Breaking news

Haller weer belangrijk voor Ajax: Eredivisie-koploper boekt minimale zege

'Isco wijzigt koers en zorgt voor grote verrassing bij clubleiding Real Madrid'

'Isco wijzigt koers en zorgt voor grote verrassing bij clubleiding Real Madrid'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 17:20ma 23-11-2020 om 17:20

Real Madrid is verbaasd door de vertrekwens van Isco. De Spaanse krant MARCA schrijft over een 'verrassing'. 'Niemand is meer verbaasd dan de club zelf'.

De afgelopen dagen is duidelijk geworden dat Isco en Real Madrid waarschijnlijk uit elkaar gaan. MARCA maakte afgelopen weekend melding van een vertrekwens van de Spanjaard, maar voegt daar maandag iets aan toe. Volgens de krant is de Spaanse clubleiding zeer verrast door het besluit van Isco.

'"Hij heeft de hele zomer zijn telefoon niet opgenomen, en nu..."', is wat de mensen binnen de club zeggen na het nieuws dat de Spanjaard besloten heeft om te vertrekken', aldus MARCA, dat citeert. Isco kon afgelopen zomer vertrekken uit Madrid, maar hield zich net als andere spelers aan zijn contract en bleef op zijn post. Dat hij nu wél weg wil heeft Real verbaasd.

Volgens MARCA hoopt Isco op een wintertransfer, maar dat ziet Real niet zitten. De club denkt dan geen geschikte vervanger voor hem te kunnen halen. Toch ziet trainer Zinédine Zidane geen reden om Isco tegen zijn zin binnenboord te houden. 'De club is van mening dat Zidane duidelijker had moeten zijn naar zijn spelers', schrijft MARCA over Isco, die dit seizoen zeven keer in actie kwam, waarvan vier keer als invaller.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws