Elia deelt privébericht van FOX Sports-cameraman: 'Nogal overdonderd'

Elia deelt privébericht van FOX Sports-cameraman: 'Nogal overdonderd'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 22:03ma 23-11-2020 om 22:03

Laatste update: dinsdag 24 november 2020 om 09:20di 24-11-2020 om 09:20

Eljero Elia deelt een privébericht van de FOX Sports-cameraman, waaruit écht moet blijken dat het gewoon goed zit tussen de twee. Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle van afgelopen zaterdag is een hoop ophef ontstaan.

Op beelden is te zien hoe Elia contact zoekt met de cameraman. FOX-verslaggever Jan Joost van Gangelen suggereerde dat Elia verhaal kwam halen omdat de cameraman hem bewust zou volgen. Elia nam daar zelf al afstand van.

Zelfs de cameraman heeft zich laten horen. 'Eerlijk gezegd ben ik nogal overdonderd door alle negatieve reacties richting jou', stuurt hij in een privébericht aan Elia. 'En ook mijn telefoon stond vandaag roodgloeiend. Direct na de wedstrijd werd ik meteen door allerlei mensen gevraagd wat je aan me vroeg. Ik heb hetzelfde verteld als wat jij nu zegt in je video.'

'Het is inderdaad niet tof dat mensen dingen roepen zonder precies te weten wat er speelt. En wat volgt is een sneewbaleffect waardoor het in inder niewusbericht een beetje groter gemaakt wordt. Hopelijk waait het snel over, succes ermee en wellicht tot snel!', besluit de cameraman.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws