Breaking news

Haller weer belangrijk voor Ajax: Eredivisie-koploper boekt minimale zege

Elia doet z'n verhaal: Ik hoop voor je dat je mij niet gaat groeten, echt niet

Elia doet z'n verhaal: "Ik hoop voor je dat je mij niet gaat groeten, echt niet"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 16:52ma 23-11-2020 om 16:52

Eljero Elia gaat op Instagram uitgebreider in op het 'camera-incident' van na de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Het leek erop dat de aanvaller van FC Utrecht onenigheid had met de cameraman, maar het zit volgens Elia anders.

Elia reageerde via social media al op de ophef, maar doet dat nu uitgebreid. "Niet dat ik ermee bezig ben, maar ik wil het gewoon één keer vertellen en dan is het uit de wereld. Na de wedstrijd zag ik mezelf op de tv-schermen in het stadion. We moesten nog lopen van achterlijn naar achterlijn. Toevallig stond de cameraman aan de kant waar wij heen moesten. Ik liep op hem af en vroeg of hij een oortje in had, omdat ik dacht dat iemand van FOX had gevraagd om mij te filmen. Hij zei: nee, echt niet. Toen zei ik: oké, fijne avond."

FOX-presentator Jan Joost van Gangelen suggereerde dat Elia verhaal ging halen bij de cameraman. "Normaal zou ik dit nooit doen. Bepaalde mensen op tv hebben altijd wel wat te zeggen. Ik laat ze gewoon, maar je moet me niet belachelijk maken en zeggen dat ik zoiets tegen een cameraman zeg. Het is zijn werk."

"Dat jullie zo triest zijn om dit de wereld in te brengen en mij belachelijk te maken, vind ik jammer. Zoals gewoonlijk kom je die mensen weer tegen en willen ze je groeten. Ik hoop voor je dat je mij niet gaat groeten, echt niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws