Timmer liet Ajax en PSV links liggen: 'We wilden hem naar Feyenoord brengen'

Timmer liet Ajax en PSV links liggen: 'We wilden hem naar Feyenoord brengen'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 11:32wo 25-11-2020 om 11:32

Laatste update: woensdag 25 november 2020 om 11:43wo 25-11-2020 om 11:43

Henk Timmer denkt dat Feyenoord met Marcos Senesi een goudmijn in huis heeft. De Argentijnse verdediger is onbetwist basisspeler in Rotterdam en kan volgens de spelersmakelaar met een mooie winst doorverkocht worden.

Timmer had een aandeel in de transfer van de linkspoot naar Rotterdam. "Ik denk dat iedereen intussen wel blij met hem is", zegt de gewezen doelman tegen Voetbal International. "Marcos doet precies wat we hadden verwacht. We hebben die jongen zo vaak aan het werk gezien, dus we wisten wat hij in huis heeft."

Feyenoord betaalde zes miljoen euro voor Senesi en moest akkoord gaan met verschillende doorverkooppercentages. Timmer denkt dat de Stadionclub een veelvoud terug zal krijgen. "Je moet maar eens opletten, als hij indribbelt en op zoek gaat naar een oplossing lijdt hij geen of zelden balverlies. Half Europa is op zoek naar zo'n linker centrale verdediger en Feyenoord heeft hem lopen."

De Argentijn had nu ook bij een andere Eredivisie-club kunnen spelen, maar Timmer tipte hem in De Kuip. "Ajax of PSV had ook gekund, maar we vonden het leuk nu eens een speler naar Feyenoord te brengen die op termijn vijftien miljoen plus waard is. Dat heeft de club ook nodig."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws