Klopp heeft nieuws voor Ajax-thuis: hamstringklachten Milner, duo sowieso absent

Klopp heeft nieuws voor Ajax-thuis: hamstringklachten Milner, duo sowieso absent

28-11-2020 17:58
40

Liverpool werkt met een gehavende selectie toe naar het Champions League-duel met Ajax. James Milner viel zaterdag uit tijdens het uitduel met Brighton & Hove Albion en kon ook toegevoegd worden aan de imposante lijst met geblesseerden.

Manager Jürgen Klopp bevestigde na afloop dat de routinier hamstringklachten had overgehouden aan het bezoek aan The Seagulls. Of hij inzetbaar is voor de thuiswedstrijd tegen Ajax, liet hij in het midden. Het lijkt er echter op dat Milner dan niet in actie zal komen. Collega-middenvelders Thiago Alcântara en Alex Oxlade-Chamberlain zijn sowieso niet inzetbaar, heeft Klopp laten weten.

Verdedigers Virgil van Dijk, Joe Gomez en Trent Alexander-Arnold zitten al langer in de lappenmand en ontbreken ook tegen Ajax. Naby Keïta, Jordan Henderson en Xherdan Shaqiri ontbraken zaterdagmiddag al in de wedstrijdselectie: of zij dinsdag weer mee kunnen doen, moet nog blijken.

Liverpool en Ajax trappen dinsdag om 21.00 uur af op Anfield. The Reds zijn koploper van Groep D met negen punten, Ajax volgt samen met Atalanta op twee punten afstand.