Klopp 'lult uit zijn nek' bij Liverpool: 'Dat hebben ze niet goed voor elkaar'

Klopp 'lult uit zijn nek' bij Liverpool: 'Dat hebben ze niet goed voor elkaar'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 21:15zo 29-11-2020 om 21:15

Jürgen Klopp was na afloop van de Premier League-wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (1-1) woedend. De Liverpool-manager zag met James Milner wéér een speler geblesseerd uitvallen en is helemaal klaar met het drukke speelschema. Youri Mulder is het niet eens met Klopp en stelt dat hij 'uit zijn nek lult'.

Bij Liverpool valt de afgelopen weken de één na de andere speler uit met een blessure. Klopp was zaterdag na de wedstrijd tegen Brighton woedend, tot verbazing van Mulder. "Die managers, en vooral Klopp, die zijn gewend om heel veel te trainen tussen de wedstrijden door. Dat hebben ze niet goed voor elkaar", stelt hij aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport. "Ze hebben dit nog nooit meegemaakt. Ze moeten de arbeid-rust verhouding beter in de gaten houden."

Marco van Basten is het niet helemaal eens met Mulder. "Ze speelden vorig jaar exact hetzelfde aantal wedstrijden, maar dit jaar is het anders. Je bent heel slecht voorbereid begonnen, daar kan Liverpool niets aan doen."

Mulder gaat echter meteen in de tegenaanval. "Dat is met Liverpool niet het geval. Ze zijn eind juni kampioen geworden en hebben eind juli de laatste wedstrijd gespeeld. En 12 september hebben ze de eerste competitiewedstrijd afgewerkt. Moet je kijken hoeveel tijd daar tussen zit. Ze hebben een normale voorbereiding gehad. Het aantal wedstrijden is wat meer in elkaar gepakt, maar voor de rest is alles normaal. Klopp lult uit zijn nek."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws