Complimenten voor Schuurs: 'Hij straalt rust uit en gebruikt zijn lichaam goed'

Complimenten voor Schuurs: 'Hij straalt rust uit en gebruikt zijn lichaam goed'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 12:51ma 30-11-2020 om 12:51

Romano Denneboom vertrouwt erop dat Perr Schuurs een vaste waarde blijft in de verdediging van Ajax. De voormalig vleugelaanvaller en eenmalig Oranje-international was afgelopen weekend onder de indruk van de Limburger.

Schuurs is inmiddels onomstreden bij de Amsterdammers en dat vindt Denneboom erg knap. "Na een wat moeizame start bij Ajax heeft hij zich inmiddels in de basis geknokt", zegt de gewezen aanvaller tegen De Telegraaf. Hij nam de Limburgse stopper op in zijn elftal van de week voor de ochtendkrant. "Hij straalt rust uit en gebruikt zijn lichaam goed in de duels."

Denneboom heeft hoge verwachtingen van de verdediger uit Nieuwstadt, die zaterdagavond tegen FC Emmen een gemakkelijke avond had en de Drentse aanvallers zonder al te veel moeite wist af te stoppen. "Hij heeft al grote stappen gemaakt in zijn ontwikkeling en als hij deze lijn doortrekt denk ik dat hij een vaste waarde blijft in de defensie van Ajax."

Het elftal van de week volgens Denneboom: Marsman; Geertruida, Schuurs, Koopmeiners, Warmerdam; Tannane, Klaassen, Veerman; Stengs, Traoré, Kishna.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eens met Denneboom?

Ja
75%
Nee
25%
(523 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws