'Koeman in nood: Barça wil huurling na nul minuten alweer terughalen van Benfica'

'Koeman in nood: Barça wil huurling na nul minuten alweer terughalen van Benfica'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 16:14di 01-12-2020 om 16:14

Jean-Clair Todibo moet mogelijk de nijpende defensieve problemen bij FC Barcelona op gaan lossen. De twintigjarige Fransman werd begin oktober verhuurd aan Benfica, maar wordt mogelijk eerder dan gepland terug naar Camp Nou gehaald.

Todibo werd vorig seizoen al bij Schalke 04 gepland, kwam niet in de plannen van Koeman voor en werd opnieuw uitgeleend. In de tussentijd zag Barça de ene na de andere centrale verdediger wegvallen. Gerard Piqué zit de komende maanden in de lappenmand, Clément Lenglet viel zondag uit tegen Osasuna en Ronald Araújo was de afgelopen weken ook niet beschikbaar. Volgens het Portugese A Bola onderzoekt Barça de mogelijkheden om Todibo voortijdig terug te halen uit Lissabon.

Benfica zal vermoedelijk niet moeilijk doen, mochten de Catalanen zich inderdaad melden. De jeugdinternational van Frankrijk kwam namelijk nog geen minuut in actie namens O Glorioso, die de beschikking hebben over vijf andere centrale verdedigers. Het heeft er bovendien alle schijn van dat er in januari nóg één bij komt: Benfica heeft serieuze belangstelling voor Lucas Veríssimo van het Braziliaanse Santos.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws