Koeman reageert geïrriteerd op vraag over Memphis: 'Niet eerlijk en respectloos'

Koeman reageert geïrriteerd op vraag over Memphis: 'Niet eerlijk en respectloos'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 14:51di 01-12-2020 om 14:51

Ronald Koeman wil op dit moment niet over een winterse transfer van Memphis Depay spreken. De trainer van Barcelona hoopte de aanvaller van Olympique Lyon in de zomer over te kunnen nemen, maar dat ketste af vanwege financiële regels.

Koeman wordt op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Ferencváros gevraagd naar zijn wensen voor de aanstaande transferwindow. "Dit is niet het goede moment om daar over te praten", laat de Nederlandse oefenmeester van Barcelona weten. "Ik hou er niet van om bepaalde namen of posities de revue te laten passeren."

Als de naam van Memphis Depay wordt genoemd reageert de Nederlander geprikkeld. "Nee, dat is niet eerlijk en respectloos tegenover de spelers die de hele tijd hun best doen en er het maximale uit willen halen. In januari gaan we beslissen wat we doen."

Daarnaast vindt Koeman niet dat Barcelona in de spitspositie een nieuwe speler nodig heeft. Martin Braithwaite deed het vorige week tegen Dinamo Kiev uitstekend. "Hij verdiende het om in die wedstrijd mee te doen. Hij doet het erg goed voor ons en brengt concurrentie in het team. Daar doet hij hard zijn best voor."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws