Steun voor Onana: 'Kan iedereen overkomen, ook onze fantastische keeper'

Steun voor Onana: 'Kan iedereen overkomen, ook onze fantastische keeper'

01-12-2020 23:26 Laatste update: 23:26
83

Perr Schuurs baalt flink van de nederlaag van Ajax op bezoek bij Liverpool. De verdediger, die de afgelopen weken in verband wordt gebracht met een transfer naar The Reds, is wél tevreden over zijn eigen spel.

"We komen hier voor drie punten, maar krijgen die niet. We hebben genoeg kansen gecreëerd en hadden minimaal een punt verdiend", vertelt Schuurs na de wedstrijd in gesprek met SBS6. "Het was goed, vooral in de eerste helft. Ik pak natuurlijk een gele kaart. Dan wordt het wat afwachtender spelen, dat speelt toch mee in je hoofd. Persoonlijk kan ik terugkijken op een goede wedstrijd, maar ik baal dat we niet meer krijgen."

Ajax ging uiteindelijk onderuit door een inschattingsfout van Andre Onana, die onder een voorzet doorging en zag hoe Curtis Jones de winnende maakte. "Dat kan iedereen overkomen, ook onze fantastische keeper. Het gebeurt hem zelden, zonde dat het hem vandaag overkomt."

Schuurs kreeg de afgelopen weken meerdere Liverpool-geruchten mee, maar is niet van plan om nu al te vertrekken bij Ajax. "Ik hoor en lees het ook. Het is mijn eerste seizoen als basisspeler bij Ajax. Ik wil hier eerst nog een paar seizoenen spelen en prijzen pakken. Daar ben ik nog niet echt mee bezig", sluit hij af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie