Cruciale avond in Europa voor PSV: 'Ze zijn tactisch en mentaal sterk'

Cruciale avond in Europa voor PSV: 'Ze zijn tactisch en mentaal sterk'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 21:58wo 02-12-2020 om 21:58

PSV-trainer Roger Schmidt is op zijn hoede voor Europa League-tegenstander Granada. De Duitse trainer verwacht donderdag een wedstrijd die alle kanten op kan. Ook stelt Schmidt dat PSV gefocust moet zijn, wil het aanspraak maken op een resultaat.

"Granada heeft de beste papieren, wij staan nu tweede en moeten winnen om het in eigen hand te houden", zo vertelt Schmidt op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel. Hij weet wat PSV te wachten zal staan. "We hebben Granada geanalyseerd en ze zijn tactisch en mentaal sterk. Ik denk dat het een 50/50 wedstrijd wordt, die wederom wordt beslist op details. Daarin is onze focus zeer belangrijk. Wij komen hier in elk geval om te winnen."

PSV bezit momenteel de tweede plaats in Groep E van de Europa League. Donderdag zullen de Eindhovenaren het dus opnemen tegen Granada. Uitschakeling kan dan echter al een feit worden. Als de huidige nummer drie van de Eredivisie verliest en PAOK in dit scenario wint van Omonia Nicosia, dan is het Europese avontuur al over voor PSV. Bij een omgekeerde situatie, als PSV dus wint van Granada en PAOK verliest van Omonia, dan is PSV juist door naar de volgende ronde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws