LIVE-discussie: Vitesse mist verdediger vanwege corona, Drost terug bij PEC

LIVE-discussie: Vitesse mist verdediger vanwege corona, Drost terug bij PEC

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 20:49za 05-12-2020 om 20:49

Vitesse neemt het zaterdagavond zonder Eli Dasa op tegen PEC Zwolle. De verdediger is besmet met het coronavirus en zit in thuisquarantaine. Trainer Thomas Letsch rouleert flink en geeft Thomas Bruns en Idrissa Touré een kans. Bij PEC Zwolle keert Jesper Drost terug in de basis.

PEC-trainer John Stegeman heeft besloten niet teveel te wijzigen aan zijn opstelling ten opzichte van het 2-2 gelijkspel tegen VVV-Venlo van vorige week. Thomas Lam is er niet bij: de verdediger kreeg na zijn slaande beweging in de richting van Giorgios Giakoumakis een rode kaart en werd vier wedstrijden geschorst. Drost keert terug in de basis bij de ploeg uit Zwolle.

Bij Vitesse zit Enzo Cornelisse weer op de bank. De jonge verdediger verving vorige week de geschorste Riechedly Bazoer, maar die is er tegen Zwolle weer bij. Loïs Openda krijgt rust en begint op de bank, waardoor Oussama Darfalou in de basis begint.

De opstellingen:
PEC Zwolle: Michael Zetterer; Van Wermeskerken, Kersten, Nakayama, Paal; Saymak, Strieder, Huiberts; Reijnders, Van Duinen, Drost.

Vitesse: Pasveer; Touré, Doekhi, Bazoer, Rasmussen, Wittek; Bero, Tannane, Bruns; Broja, Darfalou.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws