Ten Hag duidt vier 'twijfelgevallen' bij Ajax: 'Maar ik heb wel goede hoop'

Ten Hag duidt vier 'twijfelgevallen' bij Ajax: 'Maar ik heb wel goede hoop'

08-12-2020 11:07 Laatste update: 11:09
49

Erik ten Hag meldt dat Nicolás Tagliafico, Noussair Mazraoui, David Neres en Lassina Traoré onzeker zijn voor het Champions League-treffen met Atalanta van woensdag. De oefenmeester heeft goede hoop dat drie van de vier spelers erbij kunnen zijn.

Ajax gaat nog trainen voor de wedstrijd tegen Atalanta en daaruit zal opgemaakt worden welke spelers kunnen gaan spelen. "We hebben een aantal twijfelgevallen, maar ik heb goede hoop dat in ieder geval Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico erbij zijn", laat Ten Hag optekenen op de persconferentie. "Lassina Traoré gaat zo meetrainen, maar ik denk dat bij hem het grootste twijfelgeval zit."

Wat David Neres precies mankeert en of hij woensdag mee kan spelen is ook nog onduidelijk. "Ook bij hem heb ik goede hoop, maar we gaan zo trainen en daar zal hij een gedeelte bij zijn", zegt Ten Hag. "Dan moeten we zijn reactie afwachten. We weten bij Neres wel waar het zit maar een prognose kon ik afgelopen zaterdag nog niet geven. Morgen spelen we een finale, we richten er alles op dat hij erbij kan zijn maar het moet wel verantwoord zijn."

Ajax moet woensdagavond winnen van de Italianen om door te gaan naar de laatste zestien ploegen in de Champions League. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 18.55 uur.