'Zieke Blind zorgt voor extra zorgen bij Ajax, drietal traint apart van de groep'

'Zieke Blind zorgt voor extra zorgen bij Ajax, drietal traint apart van de groep'

08-12-2020 14:19
80

De zorgen voor Ajax nemen toe in aanloop naar het beslissende duel met Atalanta Bergamo in de Champions League. Daley Blind heeft dinsdag de laatste training overgeslagen, meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant heeft de dertigjarige steunpilaar griepverschijnselen en is hij ziekjes. Of het treffen met Atalanta in gevaar komt voor Blind, is nog niet duidelijk. Noussair Mazraoui, Nicolás Tagliafico, David Neres en Lassina Traoré verschenen wél op het trainingsveld. Trainer Erik ten Hag gaf op de persconferentie aan dat het viertal nog niet volledig fit is en dat de Burkinees het grootste twijfelgeval is.

Tagliafico, Neres en Traoré betraden dinsdagmiddag iets later het trainingsveld en begonnen de laatste sessie apart van de groep, meldt het AD. Mazraoui deed wel gewoon mee. De rechtsback en Neres raakten vorige week geblesseerd tijdens het bezoek aan Liverpool. Tagliafico en Traoré haalden zaterdag bij FC Twente niet het einde van de wedstrijd.

Ajax moet woensdag winnen van Atalanta om te overwinteren in de Champions League. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 18.55 uur.