'Ronaldo was het gedoe waard, overschatte Pogba niet: United moet hem lozen'

'Ronaldo was het gedoe waard, overschatte Pogba niet: United moet hem lozen'

Gepubliceerd: dinsdag 8 december 2020 om 15:10di 08-12-2020 om 15:10

Jamie Carragher heeft geen goed woord over voor Paul Pogba en Mino Raiola. De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer kondigde maandag aan dat de Fransman ongelukkig is en dat het beter is als Manchester United hem laat gaan.

De uitspraken van Raiola zorgden voor opschudding in de Engelse voetbalwereld, maar Carragher vindt dat Pogba alle ophef niet waard is. "Ik zeg dit al twaalf maanden: hij is de meest overschatte speler die ik in mijn leven heb gezien", reageert de voormalig verdediger van Liverpool bij Sky Sports.

"Die twee zijn een schande", vervolgt Carragher, die denkt dat er sprake is van een vooropgezet plan tussen Raiola en Pogba. "Zaakwaarnemers zijn vandaag de dag niet alleen zaakwaarnemers. Ze zijn een ouder, een goede vriend en financieel adviseur. Ze gaan samen op vakantie. Pogba moet wel op de hoogte zijn geweest van deze uitspraken. Als dat niet zo is, dan moet hij Raiola meteen ontslaan."

Carragher vergelijkt de situatie met die van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. "Van Cristiano Ronaldo wist iedereen dat hij op een dag naar Real Madrid zou gaan. Manchester United nam die geruchten voor lief, omdat hij het gedoe waard was. Maar Pogba is dit gedoe niet waard. Loos hem", adviseert de Liverpool-icoon.

Volgens Carragher heeft Pogba helemaal niet zoveel opties als Raiola wil doen geloven. "Er is geen enkele kans dat Real Madrid of FC Barcelona hem zal kopen. Ik zou stomverbaasd zijn als zij hem halen. Ik zou ver bij hem uit de buurt blijven."

Oud-speler Gary Neville van Manchester United plaatst vraagtekens bij de timing van de uitspraken. 'Dat je dit doet in aanloop naar de wedstrijden tegen RB Leipzig en Manchester City is een verschrikkelijk slechte timing voor het team', schrijft hij op Twitter.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws