'Ja, ze hebben mij gevraagd of Weghorst voor Arsenal zou kunnen spelen'

'Ja, ze hebben mij gevraagd of Weghorst voor Arsenal zou kunnen spelen'

10-12-2020 12:38
21

Wout Weghorst kan ook scoren voor een club als Arsenal. Dat stelt Andries Jonker, die afgelopen zomer door Engelse journalisten werd gebeld over de spits van VfL Wolfsburg.

Weghorst flirtte destijds met een transfer naar Arsenal en heeft net een indrukwekkende maand met vijf goals in zijn laatste vier wedstrijden achter de rug bij Wolfsburg. "Ja, journalisten hebben me gebeld met de vraag of hij voor Arsenal zou kunnen spelen", reageert Jonker tegenover het Duitse Sportbuzzer.

Wedden

Meer odds

De trainer van Telstar ziet Weghorst wel in de Premier League uitkomen. "Ja, natuurlijk. Als je succesvol kunt zijn in de Bundesliga met Wolfsburg en je blijft op de deur kloppen bij het Nederlands elftal, dan moet je ook in Engeland succesvol kunnen zijn. Ik denk niet aan clubs als Manchester City of Chelsea, maar alle andere clubs zouden wel bij hem passen. Dus Arsenal ook, heel goed."

Weghorst, die afgelopen zomer ook werd gelinkt aan Tottenham Hotspur, staat dit seizoen op zeven competitietreffers namens Wolfsburg. Deze week werd hij door de Bundesliga genomineerd voor de prijs van Speler van de Maand.