Weghorst gelinkt aan Arsenal: 'Zou hem graag bij topclub als Bayern München zien'

Weghorst gelinkt aan Arsenal: 'Zou hem graag bij topclub als Bayern München zien'

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 08:14za 11-07-2020 om 08:14

John Stegeman durft niet te voorspellen waar de opmars van Wout Weghorst eindigt. De 27-jarige spits werd eind juni door BILD en The Athletic in verband gebracht met een transfer naar Arsenal en Newcastle United.

"Hij is nog niet klaar. Zijn honger is nog niet gestild. Hij absorbeert steeds het niveau waarop hij speelt. Dat vind ik heel knap", zegt Stegeman, die bij Heracles Almelo met Weghorst samenwerkte, tegen Voetbal International. "Emmen, Heracles. Eerste spits, stap naar subtop. Ook daar een bepalende factor. Weer de beste speler bij AZ. Daarna door naar Wolfsburg."

"Hij maakt zich steeds het niveau waarop hij speelt eigen", vervolgt Stegeman. "Dat is een belangrijk kenmerk voor hem als speler. Ik ben benieuwd tot hoever dit gaat. Ik zou hem daarom graag zien bij een topclub als Bayern München. Ik weet niet of hij een spits voor dat niveau is, maar misschien doet hij ons wel versteld staan. Omdat hij zich steeds weer blijkt te kunnen aanpassen. Maar op een gegeven moment is het klaar. Er zit een keer een max aan, zelfs voor Wout."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Weghorst een aanwinst voor Arsenal?

(4235 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws