Breaking news

Spaanse media hard voor Koeman en Barcelona: 'De nachtmerrie ging door'

'Barça dreigt 20 miljoen extra te moeten betalen en wil zo snel mogelijk transfer'

'Barça dreigt 20 miljoen extra te moeten betalen en wil zo snel mogelijk transfer'

Gepubliceerd: dinsdag 22 december 2020 om 08:44di 22-12-2020 om 08:44

Dat FC Barcelona in januari afscheid hoopt te nemen van Philippe Coutinho is niet zonder reden. Als de Braziliaan nog tien duels speelt, moeten de Catalanen twintig miljoen euro extra overmaken naar Liverpool, meldt Diario Sport.

Ook Diario ARA schreef afgelopen weekeinde al dat waarnemend voorzitter Carles Tusquets zo snel mogelijk af wil van Coutinho. Barça verkeert in economische problemen en hoopt geld te vangen voor de 28-jarige middenvelder, die bovendien flink op het salarishuis drukt met zijn inkomen van naar verluidt elf miljoen per seizoen. Maar volgens Sport is er dus nog een andere reden om Coutinho zo snel mogelijk te verkopen.

De Braziliaanse international kwam begin 2018 voor 120 miljoen euro plus bonussen over van Liverpool. Die extra variabelen beginnen flink op te lopen. Coutinho kwam tot dusver negentig officiële duels in actie. Zodra hij de honderd bereikt, ontvangen The Reds nog eens twintig miljoen. Daarmee komt de totale transfersom op 160 miljoen. Tusquets is van mening dat Barcelona zich dat niet kan veroorloven voor een speler die ook onder Ronald Koeman op de bank terecht is gekomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws