Griezmann en Coutinho 'afgeschreven': 'Messi had nooit slechtere teamgenoten'

Griezmann en Coutinho 'afgeschreven': 'Messi had nooit slechtere teamgenoten'

Gepubliceerd: zondag 20 december 2020 om 10:56zo 20-12-2020 om 10:56

FC Barcelona-ster Lionel Messi moet zich eenzaam voelen in het elftal van trainer Ronald Koeman. Volgens Diario Sport bestaat de Catalaanse selectie veelal uit middelmaat.

De sportkrant leeft na het 2-2 gelijkspel tegen Valencia mee met de Argentijn. 'Natuurlijk is zijn leeftijd een handicap, maar Leo is even oud als Benzema en Lewandowski en jonger dan Suárez en Ronaldo. Leo's probleem is niet Messi. Het gaat om de spelers om hem heen. Dat is middelmaat en dat raakt zijn acties', luidt de harde conclusie.

'Het is pijnlijk om te zien dat Braithwaite bij een counter de bal zo kwijtraakt nadat Messi een sprint van veertig meter heeft afgelegd. Of dat Trincão hem de bal aanspeelt terwijl drie verdedigers in zijn nek hijgen', vervolgt Sport, dat een zeer hard oordeel velt. 'Griezmann en Coutinho kunnen worden afgeschreven. Stop maar met die voorspelbare acties.'

'Met de blessures van Fati en Dembélé, heeft Messi nog nooit slechtere ploeggenoten gehad dan op dit moment. Hij is eenzamer dan ooit tevoren. Messi mist ze', besluit Sport.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws