Ook derde shirt Ajax lekt uit: stuk minder kleur dan uitshirt, kruizen op de borst

Ook derde shirt Ajax lekt uit: stuk minder kleur dan uitshirt, kruizen op de borst

8 mei - 16:37 Laatste update: 17:03
88

Ook het derde shirt van Ajax voor het seizoen 2024/2025 is uitgelekt. Onder meer Footy Headlines, dat een goede reputatie heeft wat betreft uitgelekte shirts, publiceert een wit shirt met donkerrode accenten.

Op de uitgelekte afbeeldingen is te zien dat het shirt voornamelijk wit van kleur is, maar het logo, de kleding- en shirt sponsor, de lijnen van Adidas en het patroon lijken donkerrood van kleur. In het patroon met dunne lijnen komen de drie Andreaskruizen terug die ook in het wapen van Amsterdam te zien zijn. Die kruizen zijn ook terug te zien op de sokken van de Amsterdammers.

Het shirt oogt een stuk minder artistiek dan het uitshirt dat eerder uitlekte. Er is slechts gebruik gemaakt van twee kleuren: wit en donkerrood. Het strakke design valt mogelijk meer in de smaak bij de fans. Het uitshirt, dat voornamelijk uit twee tinten blauw en een licht-fluorescerend gele kleur bestaat, kreeg de nodige kritiek.

Footy Headlines deed eerder, op basis van uitgelekte informatie, ook al een voorspelling van het thuistenue en dus het uitshirt. Beide shirts zorgden voor gemengde reacties bij de fans van Ajax.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: