Messi heeft nog één competitie op zijn bucketlist: 'Dat heb ik altijd gezegd'

Messi heeft nog één competitie op zijn bucketlist: 'Dat heb ik altijd gezegd'

28-12-2020 13:32
48

Lionel Messi hoopt ooit nog actief te kunnen zijn in de Major League Soccer. De 33-jarige Argentijn heeft nog geen concrete plannen om de oversteek naar de Verenigde Staten te maken, maar heeft het wel op de 'bucketlist' staan.

Vanaf 1 januari mag de superster met andere clubs praten omdat zijn contract bij FC Barcelona in de zomer van 2021 afloopt. Of dat het moment is om aan een overstap naar de MLS te denken laat Messi in het midden. "Ik heb altijd gezegd dat ik het avontuur in de Major League Soccer wil meemaken", zegt hij tegen La Sexta. "Maar dat is niet iets om nu mee bezig te zijn."

Messi wordt ook gelinkt aan Manchester City, waar zijn oude leermeester Pep Guardiola de scepter zwaait. "Ik denk nog niet aan de manier waarop dit seizoen zal eindigen voor mij", houdt de Argentijn zich op de vlakte. "Het zou niet goed zijn als ik nu zeg wat ik ga doen en ik weet het ook nog niet. Ik weet nog niet of ik zal vertrekken of niet. Als ik dat zou doen, wil ik dat op de best mogelijke manier doen."