Tadic hard na comeback tegen PSV: 'Is zo slecht, natuurlijk ben ik teleurgesteld'

Tadic hard na comeback tegen PSV: 'Is zo slecht, natuurlijk ben ik teleurgesteld'

10-01-2021 19:23
78

Dusan Tadic was absoluut niet blij met het spel van Ajax in de eerste helft van de topper tegen PSV. De Amsterdammers kregen twee treffers om de oren en moesten in de tweede helft vol aan de bak om er nog een gelijkspel uit te slepen.

"Als je ziet hoe we de wedstrijd starten, dat is zo slecht...", begint de Ajax-aanvoerder in gesprek met ESPN. "Onze mentaliteit moet zijn dat we wedstrijden willen winnen, altijd, het maakt niet uit tegen wie. Natuurlijk ben ik teleurgesteld."

Tadic weet niet waar het misging in de eerste helft. "We zagen er verward uit. Dat moeten we analyseren", vervolgt hij. "Als je kampioen wil worden, mag je niet met 0-2 achter komen. Op die manier geef je veel energie aan de tegenstander. De volgende keer wanneer we tegen ze spelen, of tegen een andere tegenstander spelen, moeten we dat beter doen."

Ajax kwam in het tweede bedrijf goed terug in de wedstrijd en volgens Tadic had er zelfs nog meer ingezeten. "De 1-2 was heel belangrijk, het gaf ons energie. We hadden de wedstrijd nog kunnen winnen, maar dat lieten we na."