Spelersbus van Utrecht opgewacht door fans: 'Het is menens, on-Utrechts spel'

Spelersbus van Utrecht opgewacht door fans: 'Het is menens, on-Utrechts spel'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 14:31wo 13-01-2021 om 14:31

Laatste update: woensdag 13 januari 2021 om 15:43wo 13-01-2021 om 15:43

Fans van FC Utrecht hebben dinsdagavond de spelersbus van hun club opgewacht. Ze zijn ontevreden over de resultaten van de Domstedelingen en de 1-0 nederlaag bij Vitesse was de spreekwoordelijke druppel.

FC Utrecht bestaat dit jaar vijftig jaar, maar vooralsnog weet de selectie geen extra glans te geven aan het jubileumjaar. De wijze waarop de formatie van trainer René Hake momenteel voetbalt zit de fans niet lekker en dus stond een groep van ongeveer dertig à veertig supporters de bus op te wachten in de Domstad. "Er zijn een hoop frustraties geuit", zegt Teun den Hartog, voorzitter van de Supportersvereniging FC Utrecht, tegen RTV Utrecht. "Het spel was on-Utrechts."

Den Hartog hoopt dat deze actie de ogen van mensen binnen de club opent. "We hebben gesproken, over en weer en zijn uiteindelijk weer goed uit elkaar gegaan. De supporters zijn heel teleurgesteld, zeker in een jubileumjaar. Je hoeft de spelers niet te vertellen dat het niet goed gaat en het merendeel snapt dat heus wel. Gisteren haalden slechts twee spelers een voldoende. De rest haalde zijn niveau niet en dat is bedenkelijk. Dat heeft een oorzaak."

De Domstedelingen staan op dit moment tiende met achttien punten uit zestien wedstrijden. "Het is aan de spelers en staf om het lek boven te krijgen, want het is menens", laat de voorzitter van de supportersvereniging weten. "Het is een jubileumjaar en er waren heel andere verwachtingen. Daar komt dan uiteraard corona bij, dus het is een rollercoaster. Maar we willen goed spel zien, vermaakt worden en punten. Het minimale is dat er inzet getoond wordt om iets te halen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws