Marsman 'stoïcijns' onder indrukwekkende cijfers: 'Sta hier met een glimlach, hé'

Marsman 'stoïcijns' onder indrukwekkende cijfers: 'Sta hier met een glimlach, hé'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 12:43do 14-01-2021 om 12:43

Laatste update: donderdag 14 januari 2021 om 13:05do 14-01-2021 om 13:05

Nick Marsman keept aankomende zondag zijn eerste Klassieker in dienst van Feyenoord. De sluitpost kijkt uit naar de topper en hoopt zijn goede vorm van de laatste wedstrijden mee te nemen naar de Johan Cruijff Arena.

Marsman boekte woensdagavond met Feyenoord een moeizame zege in eigen huis tegen PEC Zwolle. Omdat AZ met 1-3 won van PSV, kon Feyenoord bij een overwinning de tweede plek van de ranglijst overnemen. "Tuurlijk hebben we het meegekregen vlak voor de aftrap", blikt Marsman na afloopt terug in gesprek met Feyenoord TV. "Je weet dan dat je boven ze kan komen, maar we moeten ons niet te veel bezig houden met de ranglijst."

Marsman, die de nog altijd geblesseerde Justin Bijlow vervangt onder de lat, is bezig aan een zeer sterke reeks. Vijf van de laatste zes wedstrijden in de Eredivisie wist de doelman de nul te houden. Zelf blijft Marsman stoïcijns onder de indrukwekkende cijfers. "Doen we als team, het is een groot compliment voor de hele groep. Maar het is absoluut mooi, ik sta hier ook met een glimlach hé", lacht Marsman.

Zondag wacht zijn eerste Klassieker. "Heel even nagenieten van de overwinning tegen PEC, daarna moet de focus weer op Ajax. Dat zijn de mooiste potjes denk ik, de Klassieker. Ik denk dat iedereen daar van nature al gemotiveerd voor is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws