'Gerrard komt uit bij Nederlandse middenvelder: Hamer mag hopen op droomtransfer'

'Gerrard komt uit bij Nederlandse middenvelder: Hamer mag hopen op droomtransfer'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 14:39do 14-01-2021 om 14:39

Gustavo Hamer mag een halfjaar na zijn overstap van PEC Zwolle naar Coventry City hopen op een nieuwe droomtransfer. Steven Gerrard, manager van Rangers FC, houdt de 23-jarige Nederlander in de gaten.

Hamer is een vaste waarde bij Coventry City, dat zeventiende staat in het Championship. Met zijn prestaties heeft hij zich in de kijker gespeeld bij Gerrard. De manager van Rangers hoopt Hamer naar Glasgow te halen, meldt het Engelse persbureau PA.

Een akkoord tussen Rangers en Coventry is nog niet aan de orde: Gerrard ziet Hamer als optie voor volgend seizoen. De oud-speler van Feyenoord, FC Dordrecht en PEC Zwolle moet routinier Steven Davis (36) op termijn gaan vervangen.

Hamer debuteerde jaren geleden in de Klassieker voor Feyenoord. "Ik weet nog dat ik die periode vooral bang was om fouten te maken", vertelde hij afgelopen zomer aan het Algemeen Dagblad. "We verloren dat duel met 2-1 van Ajax. Na afloop feliciteerde niemand van de trainers mij met mijn debuut. Rick Karsdorp, een geweldige jongen die iedereen helpt, zei dat ik mijn shirt moest houden en dat als dat een probleem was, dat hij dat zou betalen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws