'Ajax is zich aan het oriënteren, als Huntelaar vertrekt komt er nieuwe spits'

'Ajax is zich aan het oriënteren, als Huntelaar vertrekt komt er nieuwe spits'

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 09:45za 16-01-2021 om 09:45

Laatste update: zaterdag 16 januari 2021 om 11:21za 16-01-2021 om 11:21

Mocht Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04 vertrekken, dan gaat Ajax weer de transfermarkt op. Dat vertelt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf. De Amsterdammers haalden eerder al Sébastien Haller in huis voor 22,5 miljoen euro.

In Braziliaanse media wordt São Paulo-spits Brenner nog altijd nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. Volgens Verweij is hij een optie. "Daar is nog geen streep doorheen, maar ik heb begrepen dat er ook anderen in beeld zijn. Ajax is zich al aan het oriënteren voor een eventueel vertrek van Huntelaar. Dan komt er echt een nieuwe spits", zegt de verslaggever in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Je moet scherp zijn, want het kan niet zo zijn dat Huntelaar vertrekt en je geen alternatief hebt. Ajax haalde Haller omdat ze een spits nodig hadden", vervolgt Verweij, die niet uitsluit dat ook Brian Brobbey op korte termijn vertrekt uit de Johan Cruijff Arena. "Misschien deze periode al. Het zou de enige manier zijn om er nog wat geld voor te krijgen." Ook voor Lassina Traoré was interesse. "Van Wolverhampton Wanderers en West Ham United, maar ze laten hem niet gaan."

Een vertrek van Quincy Promes naar Spartak Moskou is volgens Verweij nog niet aan de orde. "Dat gaat hardnekkig rond. Maar wat ik begrepen heb, kan Spartak Moskou geen geld uitgeven. Ze willen hem alleen huren. Ik kan mij niet voorstellen dat Ajax Promes gaat verhuren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws