Voorbarig persbericht van Sparta: 'Krijg felicitaties, maar heb nog niet getekend'

Voorbarig persbericht van Sparta: 'Krijg felicitaties, maar heb nog niet getekend'

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 12:33za 16-01-2021 om 12:33

Henk van Stee, technisch directeur van Sparta, begrijpt niets van de uitspraken van de voorzitter van de Rotterdammers. Volgens Leo Ruijs is het zeker dat Van Stee extra taken krijgt, maar daar weet de 'td' van Sparta niets van.

In de nieuwjaarsboodschap van Sparta zei Ruijs dat Van Stee, die als technisch directeur diverse taken rondom het eerste elftal heeft, ook verantwoordelijk wordt voor de gehele jeugdopleiding. Daar blijkt nog weinig van te kloppen. "Ik heb nog niets getekend", laat Van Stee weten aan het Algemeen Dagblad.

Van Stee zegt wel dat beide partijen plannen hadden om hem meer taken te geven. "Ik krijg van iedereen felicitaties vanwege het bericht van onze voorzitter. En Sparta heeft de intentie om mij verantwoordelijk te maken voor de gehele jeugdopleiding en die intentie heb ik zelf ook. Daarover dus geen misverstand. Alleen lijkt het me dan wel zo handig als de contractduur en verantwoordelijkheden dan eens zwart op wit komen te staan."

En dus waren de uitspraken van voorzitter Ruijs bijzonder voorbarig. "Het was veel te voorbarig van het bestuur om daar een persbericht over uit te laten gaan. Het is nog helemaal niet rond. Graag pas felicitaties wanneer ik mijn handtekening onder het contract heb gezet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws