Goed nieuws voor Feyenoord: Bijlow maakt dag voor Klassieker rentree

Goed nieuws voor Feyenoord: Bijlow maakt dag voor Klassieker rentree

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 16:48za 16-01-2021 om 16:48

Laatste update: zaterdag 16 januari 2021 om 16:49za 16-01-2021 om 16:49

Dick Advocaat kan bij Feyenoord over afzienbare tijd weer beschikken over eerste doelman Justin Bijlow. De 22-jarige sluitpost trainde zaterdagmiddag, in de laatste training voorafgaand aan de Klassieker van zondag, voor het eerst sinds zijn blessure weer mee met de selectie van de Rotterdammers.

Bijlow speelde begin november zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord, tijdens de 3-1 zege in De Kuip tegen CSKA Moskou in de groepsfase van de Europa League. Daarna kwam de jonge doelman vanwege een voetblessure niet meer in actie. Zaterdagmiddag trainde Bijlow voor het eerst weer mee met de eerste selectie, is te zien op de social media-kanalen van de Stadionclub.

Bijlow zit, logischerwijs, nog niet bij de wedstrijdselectie van Feyenoord tijdens de Klassieker in de Johan Cruijff Arena aankomende zondagmiddag. Voor zijn blessure keepte Bijlow dit seizoen negen wedstrijden waarvan Feyenoord er maar één verloor (1-4 tegen Wolfsberger AC, red.). Ook wist de doelman van Jong Oranje tweemaal zijn doel schoon te houden. Wanneer Bijlow  wel zijn rentree gaat maken in de wedstrijdselectie is nog niet bekend.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws