Ajax baalt: 'We waren er graag uitgekomen en de familie Nouri ook, enorm spijtig'

Ajax baalt: 'We waren er graag uitgekomen en de familie Nouri ook, enorm spijtig'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 13:38ma 18-01-2021 om 13:38

Edwin van der Sar noemt de mislukte gesprekken tussen Ajax en de familie van Abdelhak Nouri 'enorm spijtig'. De partijen hebben geen akkoord weten te bereiken over financiële compensatie, zo bleek afgelopen week.

"Natuurlijk hadden we er graag uit willen komen met de familie", aldus Van der Sar bij het Ziggo Sport-programma Rondo. "We willen het op een goede manier oplossen met de familie. Maar met de belangenbehartigers komen we niet op het punt waarop we denken dat we de oplossing hebben."

Het is belangrijk dat de relatie tussen Ajax en de familie Nouri goed blijft, benadrukt Van der Sar. "We hebben een fysiotherapeut die elke week naar hem toe gaat. Ik ben er ook redelijk vaak geweest, al maakt corona dat nu wat lastig."

"Maar daar gaat het ook niet om. Het gaat om de stap daarna", verduidelijkt de algemeen directeur van Ajax. "We waren er graag uitgekomen en de familie ook. Het is enorm spijtig. Misschien is het beter om het aan een onafhankelijk iemand (rechter, red.) te geven, hoe spijtig het ook is."

Van der Sar gaat niet in op bedragen. Johan Derksen claimde vrijdagavond bij Veronica Inside opvallend genoeg dat de familie Nouri zestig tot honderd miljoen euro zou willen zien. "Daar doe ik geen uitspraken over. Dat doe ik met de familie en niet hier op een zondagavond."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws