Huntelaar-transfer 'heel bijzonder': 'Heeft spijt dat hij dat gezegd heeft'

Huntelaar-transfer 'heel bijzonder': 'Heeft spijt dat hij dat gezegd heeft'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 09:00di 19-01-2021 om 09:00

Kenneth Perez vindt de aanstaande transfer van Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04 bijzonder, maar begrijpt de goalgetter van Ajax wel. De ESPN-analist denkt dat The Hunter stiekem wel spijt heeft dat hij gezegd heeft dat hij na dit seizoen stopt.

"Klaas-Jan Huntelaar, hij gaat naar Schalke... Ik vind het wel heel bijzonder", begint Perez bij Voetbalpraat van ESPN. "Had je ooit verwacht dat op zijn 37e, als derde of vierde spits bij Ajax, Schalke hem even op zou halen? Dat hij weer in de belangstelling zou komen? Drie weken geleden zei hij nog: ik stop ermee. Of het een goede beslissing is, moet blijken. Hij staat volop in the picture: de ene club wil hem hebben, de andere wil hem houden."

Perez vindt dat Huntelaar zijn periode bij Ajax goed heeft afgesloten, mocht de wedstrijd tegen FC Twente zijn laatste zijn geweest. "Twee goals in zijn laatste wedstrijd tegen Twente, wat best wel cruciaal kan zijn aan het einde (van het seizoen, red.). Dat is toch heerlijk?"

Huntelaar gaf een tijd terug aan er na dit seizoen een punt achter te zetten, maar Perez denkt dat de aanvaller daar nu misschien zijn bedenkingen over heeft. "Ik denk dat hij spijt heeft dat hij heeft gezegd dat hij stopt. Stel je voor: hij blijft bij Schalke, ze verlengen zijn contract met een jaar... Dan kan hij nog een jaar extra bij Schalke."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Huntelaar nog een extra jaartje doorgaan?

Ja, dat is een goed plan
65%
Nee, lekker stoppen na dit seizoen
35%
(2308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws