Tegenvaller voor Telstar: Jonker raakt veelscorende spits per direct kwijt

Tegenvaller voor Telstar: Jonker raakt veelscorende spits per direct kwijt

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 17:21do 21-01-2021 om 17:21

Een tegenvaller voor Telstar: Sebastian Soto is per direct vertrokken. De Amerikaanse spits is door zijn werkgever Norwich City teruggehaald. Telstar huurde Soto.

Soto scoorde in twaalf wedstrijden zeven keer. Die prestaties zijn ook bij Norwich niet onopgemerkt gebleven, geeft Telstar als reden op. "Natuurlijk is dit heel erg jammer", zegt trainer en technisch directeur Andries Jonker op de clubsite van Telstar. "Je weet dat er een vergrootglas op zulke jongens ligt en dat er in de winterperiode besloten kan worden hem terug te roepen. Dat is nu het geval en daar moeten wij mee omgaan."

Jonker ziet er het positieve van in. "Ik denk dat het eens te meer bewijst dat we bij Telstar op de goede weg zijn en een mooi platform zijn voor spelers om zichzelf in de kijker te spelen. Hoe we dit gaan oplossen? Daar gaan we in de  komende dagen naar kijken. Na het vertrek van Benaissa Benamar naar FC Utrecht werden ons ruim 25 centrale verdedigers aangeboden en ik verwacht dat ons nu vele spitsen zullen worden aangeboden. Daarnaast hebben wij natuurlijk onze eigen ideeën."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws