Sneijder zaterdag op tribune: 'Als buitenstaander kan je dat rekensommetje maken'

Sneijder zaterdag op tribune: 'Als buitenstaander kan je dat rekensommetje maken'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 08:53vr 22-01-2021 om 08:53

Wesley Sneijder en ondernemer Ebert Dollevoet zitten zaterdag op de tribune tijdens de wedstrijd tussen FC Den Bosch en NAC Breda. De twee gaan mogelijk met betrokkenen spreken over de situatie van de Keuken Kampioen Divisie-club. 

Sneijder en Dollevoet zouden samen het noodlijdende Den Bosch uit het slop moeten trekken. "Ik kan er weinig over zeggen, behalve dat ik hoop dat dit soort mensen ervoor zorgen dat we verder kunnen met de club", begint technisch manager Jan Gösgens in gesprek met de NOS.  Om stappen te zetten zullen we hulp moeten krijgen."

Den Bosch heeft het financieel lastig en ligt nog in de clinch met de vorige geldschieter, Kakhi Jordania. Gösgens geeft aan dat de club er niet meer over nadenkt om met een buitenlandse investeerder in zee te gaan. "De tijd dat hier een Rus of een Chinees binnenloopt, is voorbij. Dat zal niet meer gebeuren. We willen nooit meer op die manier de club totaal weggeven aan iemand."

De keeper van Den Bosch, Wouter van der Steen, reageert enthousiast op het nieuws dat Sneijder mogelijk onderdeel uit gaat maken van de club. "Als je dat leest, krijg je een glimlach op je gezicht. Wat de club nu nodig heeft? Als buitenstaander kun je dat rekensommetje denk ik wel maken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws