Dumfries in discussie met Kraay over vermeende elleboog: 'Ziet er wel ernstig uit'

Dumfries in discussie met Kraay over vermeende elleboog: 'Ziet er wel ernstig uit'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 10:14zo 24-01-2021 om 10:14

Denzel Dumfries is zich van geen kwaad bewust na zijn vermeende elleboog tegen RKC Waalwijk-speler Ayman Azhil. De aanvoerder van PSV schrok wel even van het moment, vertelt hij voor de camera van ESPN.

"Toen het gebeurde dacht ik ook wel: oeh. Maar ik heb hier geen intentie om hem te raken, of zo. Op het moment zelf dacht ik wel: het is hard, maar het is niet mijn intentie. Ik wil ervoor komen en hij blokte me", legt Dumfries uit.

Volgens verslaggever Hans Kraay jr. had de VAR een andere beslissing kunnen nemen. "Ik snap wat je bedoelt, als je hem zo terugziet ziet het er wel ernstig uit. Maar jij kent me ook...", zegt de rechtsback tegen Kraay, die niet overtuigd is. "Ja, ik ken ook heel aardige jongens die weleens rood krijgen." Dumfries gelooft desondanks in zijn onschuld. "Het was niet mijn bedoeling. Uiteindelijk krijg ik de vrije trap mee, dus ik denk dat Makkelie het goed gezien heeft."

Daar zijn Kees Kwakman en Ronald de Boer niet zo zeker van. "Ik denk niet dat hij denkt: ik sla even iemand neer. Maar het is wel een hele rare actie. Hij komt gewoon goed weg, volgens mij", stelt Kwakman. De Boer is iets milder: "Het is geel met een rood randje."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws