'Ajax en Spartak Moskou naderen slotfase van onderhandelingen over Promes'

'Ajax en Spartak Moskou naderen slotfase van onderhandelingen over Promes'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 15:10zo 24-01-2021 om 15:10

De geruchten over een mogelijke transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou worden steeds serieuzer. Volgens Sport24 naderen de onderhandelingen met Ajax 'de slotfase'.

In Rusland gonst het al weken van de geruchten rond Promes en Spartak Moskou. De Russische topclub zou hem nog deze maand willen overnemen van Ajax. Inmiddels lijkt een akkoord een kwestie van tijd: de onderhandelingen tussen Ajax en Spartak 'verlopen voorspoedig en naderen de slotfase', meldt Sport24. Met de transfer is naar verluidt twaalf miljoen euro gemoeid.

Het bedrag dreigt lager uit te vallen dan Ajax-directeur Marc Overmars naar verluidt in gedachten had. Anderhalf jaar geleden betaalden de Amsterdammers nog 15,7 miljoen euro voor hem aan Sevilla. Promes lijkt zelf ook rekening te houden met een transfer. De 29-jarige aanvaller zou zijn medespelers bij Ajax op de hoogte hebben gesteld van het feit dat hij Ajax binnenkort kan verlaten.

Promes, die zondag nog inviel tegen Fortuna Sittard, speelde tussen 2014 en 2018 al bij Spartak. In die periode kwam hij tot 135 wedstrijden, waarin hij 66 keer scoorde en 33 assists gaf. In 2017 werd de Oranje-international verkozen tot beste speler van Rusland.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws