Schuldbewuste Diemers baalt: 'Dat is absoluut mijn fout en neem ik mezelf kwalijk'

Schuldbewuste Diemers baalt: 'Dat is absoluut mijn fout en neem ik mezelf kwalijk'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 20:13zo 24-01-2021 om 20:13

Mark Diemers is niet tevreden over zijn rol bij twee doelpunten die AZ zondagmiddag in de Kuip maakte. De middenvelder van Feyenoord scoorde zelf ook, maar zag dat er het nodige misging.

De Alkmaarders wonnen met 3-2 in Rotterdam en dat rekende Diemers zichzelf aan. Twee keer leed hij balverlies en twee keer profiteerden de AZ-aanvallers. "Ik neem het mezelf kwalijk", zegt hij na afloop op de persconferentie, opgetekend door RTV Rijnmond. "Maar dat gebeurt regelmatig als middenvelder. Af en toe wil je risico nemen."

Diemers deed dat op eigen helft en dat kwam hem duur te staan. "Ik denk dat dat wel moet kunnen, maar vandaag heb ik de pech dat ik twee keer de bal verlies. Er gaan daarna ook genoeg dingen fout, dus ik denk niet dat het alleen bij mij ligt. Maar natuurlijk mag ik de bal daar niet verliezen. Dat is absoluut ook mijn fout."

Feyenoord kwam de derde tegengoal van AZ, gemaakt door Myron Boadu, niet meer te boven. "Op het laatst speel je nog alles op alles met lange ballen, maar die viel niet meer goed. Het is uiteindelijk uitermate teleurstellend."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws