Senesi afgekraakt bij Studio Voetbal: 'Real Madrid? Hij komt in alles tekort'

Senesi afgekraakt bij Studio Voetbal: 'Real Madrid? Hij komt in alles tekort'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 07:56ma 25-01-2021 om 07:56

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 08:45ma 25-01-2021 om 08:45

Rafael van der Vaart gelooft niets van de vermeende interesse van Real Madrid in Marcos Senesi. De 23-jarige verdediger werd na zijn sterke optreden in de Klassieker gelinkt aan de Spaanse grootmacht, maar maakte zondag tegen AZ een zwakke indruk.

"Ik moet eerlijk zeggen: tegen Ajax speelde hij na de goal van Gravenberch, die hij veel korter moet denken als hij echt zo goed is, een prima wedstrijd. Maar als je gaat zeggen dat hij twintig miljoen euro waard is en in de belangstelling staat van Real Madrid... Daar geloof ik niks van", aldus Van der Vaart bij Studio Voetbal.

De oud-international haakt in op de uitspraken van Henk Timmer, die Senesi 'ontdekte' in Argentinië en diens transfer naar Feyenoord begeleidde. Van der Vaart vervolgt: "Eigenlijk komt Senesi in alles tekort. Voor tien miljoen zou ik hem wegbrengen. Dat zeg ik omdat hij Argentijns international is en clubs dat toch interessant vinden."

Pierre van Hooijdonk is het eens met Van der Vaart. "Hij is een prima verdediger als hij omringd wordt door andere verdedigers. Grotere ruimtes om zich heen trekt hij niet. Daar is hij niet snel genoeg voor", zegt de analist, die bijval krijgt van Theo Janssen. "Als hij keuzes moet maken en in ruimtes komt te spelen, is hij heel beperkt. Tien miljoen is een goede prijs voor hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoeveel moet Senesi opbrengen?

5-10 miljoen
25%
10-15 miljoen
25%
15-20 miljoen
21%
Meer dan 20 miljoen
28%
(2814 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws