Flemming heeft 'Qatar-plan' met De Ligt en Eiting: Matthijs beslist denk ik

Flemming heeft 'Qatar-plan' met De Ligt en Eiting: "Matthijs beslist denk ik"

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 12:50ma 25-01-2021 om 12:50

Zian Flemming voelde zich na Fortuna Sittard - Ajax bedonderd door zijn oude club, maar is zijn verleden in Amsterdam niet vergeten. Nog steeds zit hij in een appgroep met generatiegenoten Matthijs de Ligt, Kaj Sierhuis, Carel Eiting en Dani de Wit.

Volgens Het Parool noemden de Ajax-talenten, inmiddels uitgewaaid over Europa, zichzelf gekscherend 'The men for Qatar': het was de afspraak om rond 2035 hun laatste jaren als voetballer te slijten in het lucratieve Midden-Oosten. Flemming lacht om de vraag of die plannen nog overeind staan.

"Matthijs beslist denk ik", reageert de aanvallende middenvelder van Fortuna Sittard. "We proberen nog wel af en toe samen te komen, maar de meesten zijn inmiddels uitgewaaid over Europa. We hebben nog wel een appgroep, dus ik lees de commentaren zo wel weer."

Flemming (22) heeft naar eigen zeggen een hoop geleerd sinds hij Ajax drie jaar geleden inruilde voor PEC Zwolle. "Ik moet het hebben van de afronding, van mijn scorend vermogen. En ik ben betrouwbaar aan de bal en in de duels. Ik ben beter geworden sinds ik drie jaar geleden bij Ajax vertrok. Soms met stapjes, soms met grote sprongen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws