Breaking news

Man City blijkt toch niet onaantastbaar: Man U beëindigt serie van 21 (!) zeges

Kritiek 'clublegende' raakt Boadu: 'Zelfs m'n ouders zeggen dat hij gelijk heeft'

Kritiek 'clublegende' raakt Boadu: 'Zelfs m'n ouders zeggen dat hij gelijk heeft'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 13:22ma 25-01-2021 om 13:22

Myron Boadu gaat graag in gesprek met Kees Kist. De voormalige Europees topscorer was afgelopen week kritisch op de AZ-spits, die prompt twee keer scoorde tegen Feyenoord (2-3).

Kist (68) miste uitstraling, werklust en scherpte bij 48 jaar jongere Boadu. "Ik zeg je eerlijk: het raakte mij toen ik dat las", wordt de spits van AZ geciteerd door De Telegraaf. "Kist is niet de eerste de beste hè, hij is een clublegende, de beste spits die AZ heeft gehad."

Naast zijn kritiek nodigde Kist Boadu ook uit om een keer te praten over het spitsenvak, onder het genot van een kop koffie. "Daar sta ik voor open!", reageert hij. "Dat heb ik ook tegen de trainer gezegd, en tegen Max (technisch directeur Huiberts, red.)."

Boadu heeft naar eigen zeggen in de spiegel gekeken in de aanloop naar Feyenoord-uit. "Ik denk dat het met mijn focus te maken heeft. Ik heb diverse wedstrijden teruggekeken, waarbij het opviel dat mijn aannames minder zijn dan vorig seizoen. Dat kan niet anders dan met focus te maken hebben."

"Ik wil dat negatieve ook niet uitstralen, maar blijkbaar doe ik dat toch", zegt de jonge Oranje-international. "Ik ben een vrolijke jongen, lach veel. Neem nou mijn ouders, zij kennen mij het beste en weten dat ik niet 'negatief' ben. Maar zélfs zij zeggen dat Kist wel een beetje gelijk heeft."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws