Perez haalt AZ-tweetal van voetstuk: 'Troetelkindjes, het gaat altijd over hen'

Perez haalt AZ-tweetal van voetstuk: 'Troetelkindjes, het gaat altijd over hen'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 20:50zo 24-01-2021 om 20:50

Kenneth Perez vindt dat naast Myron Boadu en Calvin Stengs ook andere spelers lof verdienen bij AZ. De analist van ESPN heeft het idee dat het tweetal te vaak in de spotlights staat.

Na de 3-2 overwinning van AZ op Feyenoord kregen de twee aanvallers van AZ de complimenten. Perez wil echter een lans breken voor hun teamgenoten. "Jesper Karlsson wordt bijvoorbeeld niet zo vaak genoemd en Oussama Idrissi had dat ook altijd", legt hij uit tijdens Dit Was Het Weekend op ESPN. "Die twee (Boadu en Stengs, red.) zijn een soort troetelkindjes. We zijn altijd blij als het lekker gaat en kritisch als het niet gaat."

Karlsson en ook Albert Gudmundsson verdienen volgens de Deen ook lof. "Het is toch geweldig hoe Karlsson die bal afmaakt? Dat getuigt van een hele goede vaste trap. Gudmundsson brengt ook heel veel bij dit elftal. Dat is een speler die in potentie echt goed is, maar vaak wat gekke dingen doet. Dat deed hij vandaag ook twee keer, maar hij brengt wel iets. Het gaat altijd alleen maar om Boadu en Stengs."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Begrijp jij Perez?

Ja
92%
Nee
8%
(975 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws