Dervisoglu rondt droomtransfer af en tekent na Twente-vertrek bij Turkse topclub

Dervisoglu rondt droomtransfer af en tekent na Twente-vertrek bij Turkse topclub

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 14:56ma 25-01-2021 om 14:56

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 14:58ma 25-01-2021 om 14:58

Halil Dervisoglu is de nieuwe aanvaller van Galatasaray. De voormalig speler van Sparta en FC Twente wordt door de Turkse topclub voor een half jaar gehuurd van Brentford.

Op de clubsite meldt Cim Bom Bom dat de speler gratis gehuurd wordt tot het einde van het seizoen. Zijn salaris wordt wel overgenomen van de Engelsen, die hem in de eerste seizoenshelft nog aan FC Twente verhuurden. Daar kwam hij door het succes van Vaclav Cerny, Queensy Menig en Danilo niet vaak aan spelen toe en in december ging hij terug naar Brentford.

Omdat hij daar ook niet kon rekenen op veel speeltijd stond hij op de nominatie om opnieuw verhuurd te worden en dat levert hem nu een droomtransfer naar Turkije op. Galatasaray, een topclub in dat land, is de nummer twee van de competitie en staat vijf punten achter op lijstaanvoerder Besiktas.

De 21-jarige Dervisoglu werd opgeleid door Sparta en brak daar ook door in het eerste elftal. In januari 2020 maakte hij de overstap naar Brentford, maar daar wist hij zich niet in het eerste elftal te spelen. Na Twente is Galatasaray de tweede club die hem tijdelijk overneemt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws