Van Twente via Brentford naar Galatasaray: Turken melden onderhandelingen

Van Twente via Brentford naar Galatasaray: Turken melden onderhandelingen

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 20:10vr 22-01-2021 om 20:10

Halil Dervisoglu gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn loopbaan vervolgen bij Galatasaray. De aanvaller, die in de eerste seizoenshelft bij FC Twente speelde en daar weinig speeltijd opdeed, is momenteel in Turkije.

Cim Bom meldt op de officiële kanalen dat het in onderhandeling is met Dervisoglu en zijn entourage. De 21-jarige aanvaller wordt naar alle waarschijnlijkheid gehuurd door de club uit Istanbul. Bij Brentford, dat hem begin 2020 overnam van Sparta en zijn eigenlijke werkgever is, maakt hij geen kans op een basisplaats.

Voor de jaarwisseling speelde Dervisoglu al op huurbasis bij Twente omdat hij dacht dat hij daar minuten kon maken. Daar kwam het niet van: de goede prestaties van collega-aanvallers Queensy Menig, Danilo en Vaclav Cerny hielden hem op de bank. Daarop werd de huurovereenkomst voortijdig ontbonden en kon de vleugelspeler met Turkse roots op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Die lijkt hij dus nu te hebben gevonden in Turkije. Het lijkt erop dat Galatasaray één dezer dagen bekend zal maken dat Dervisoglu getekend heeft en het seizoen af zal maken in de Türk Telekom Arena. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws