Willem II dirigeert Van Bommel-geruchten de prullenbak in: 'Absolute onzin'

Willem II dirigeert Van Bommel-geruchten de prullenbak in: 'Absolute onzin'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 16:38di 26-01-2021 om 16:38

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 17:13di 26-01-2021 om 17:13

Joris Mathijsen begrijpt niet waar het gerucht vandaan komt dat Mark van Bommel gesproken zou hebben met Martin van Geel, de algemeen directeur van Willem II. De technisch directeur van De Tricolores noemt het 'onzin'.

Mathijsen geeft aan dat hij zich na het ontslag van Koster is gaan richten op de zoektocht naar een nieuwe coach. De geruchten dat er al contact zou zijn geweest tussen Van Geel en Van Bommel zijn volgens hem niet waar. "Volgens mij ben ik de technisch directeur. Ik weet niet waar dit gerucht vandaan komt. Dat is echt absolute onzin. We hebben nog met niemand gesproken tot nu toe", laat Mathijsen weten in gesprek met ESPN.

De technisch directeur van Willem II baalt van het ontslag van Koster, maar zag geen andere oplossing. "Het is triest dat we deze beslissing moesten nemen. Zeker na de successen die we hebben geboekt." Of Koster nog wel voor de groep had gestaan als er vorige week was gewonnen van PEC Zwolle? Mathijsen wil zich er niet over uitlaten. "Als bestaat niet in de sport. Je wordt afgerekend op resultaat. De hoofdtrainer is hoofdverantwoordelijk. Wij zitten in een negatieve spiraal en dat willen we doorbreken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Willem II in zee gaan met Van Bommel?

Ja
38%
Nee
62%
(4666 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws