'Ik denk dat Feyenoord Senesi kwijtraakt. 35 miljoen? Met de helft tevreden zijn'

'Ik denk dat Feyenoord Senesi kwijtraakt. 35 miljoen? Met de helft tevreden zijn'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 07:50wo 27-01-2021 om 07:50

De kans is groot dat Marcos Senesi na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord. De Rotterdamse club kan het geld van een transfer van de Argentijnse verdediger goed gebruiken, zegt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International.

Senesi vertegenwoordigt de hoogste transferwaarde in de selectie van Feyenoord, maar Krabbendam vindt de bedragen die momenteel worden genoemd wel erg enthousiast. "35 miljoen voor Senesi? Als je de helft ervoor krijgt, moet Feyenoord dik tevreden zijn. Dat bedrag zit er wel in", zegt de verslaggever in de Dickvoormekaar Podcast.

"Je ziet nu wel zijn tekortkomingen, zeker in de topwedstrijden", legt Krabbendam uit. "Tegen Vitesse een foutje, tegen Ajax was hij betrokken bij de goal en tegen AZ was hij zeer matig." Wel plaatst hij een kanttekening. "Weinig clubs spelen in de ruimte die Feyenoord weggaf tegen AZ. Als hij tussen een aantal verdedigers ingekapseld staat, met de middenvelders er kort bij, dan staat hij in de kleine ruimte en kan hij uitstekend functioneren."

"Wat dat betreft denk ik wel dat Feyenoord hem kwijt zal raken komende zomer", vervolgt Krabbendam. "Ze gaan wel proberen zijn contract te verlengen. Maar dat doen ze omdat je dan verzekerd bent van een hoge transfersom. Als er deze zomer een club komt, moet hij ook gewoon weg. Dat is ook niet erg. Maar dan hoop ik wel voor Arne Slot dat hij deel van het geld dat binnenkomt, mag herinvesteren. Anders moet hij echt gaan toveren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoeveel moet Senesi opbrengen?

5-10 miljoen
25%
10-15 miljoen
25%
15-20 miljoen
21%
Meer dan 20 miljoen
28%
(2814 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws