Huntelaar keert terug op trainingsveld, meespelen in belangrijk duel nog onzeker

Huntelaar keert terug op trainingsveld, meespelen in belangrijk duel nog onzeker

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 14:05wo 27-01-2021 om 14:05

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 14:08wo 27-01-2021 om 14:08

Klaas Jan Huntelaar staat weer op het trainingsveld bij Schalke 04. De 37-jarige spits is herstellende van een kuitblessure, maar is bij delen van de groepstraining weer van de partij.

Dat meldt Schalke via haar clubkanalen. Die Königsblauen benadrukken dat Huntelaar delen van de groepstraining meedoet, maar ook nog een deel van de training individueel afwerkt. Het is dus nog niet zeker dat Huntelaar op tijd fit is voor het treffen met Werder Bremen van aanstaande zaterdag.

Het zou een flinke meevaller zijn voor Schalke als Huntelaar zaterdag van de partij is, aangezien de wedstrijd tegen Werder van cruciaal belang is voor de ploeg van trainer Christian Gross. Schalke zag de laatste twee weken verschillende concurrenten winnen, terwijl de ploeg zelf haar wedstrijden verloor. Het gat naar de veilige vijftiende plek bedraagt inmiddels tien punten. Een goed resultaat tegen Werder is dus van groot belang. Werder is zelf ook niet bezig aan een groots seizoen: de ploeg bezet de dertiende plek in de Bundesliga.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws