Voormalig Spartak-voorzitter: 'Betere opties in Nederland dan Promes'

Voormalig Spartak-voorzitter: 'Betere opties in Nederland dan Promes'

Gepubliceerd: zaterdag 30 januari 2021 om 14:39za 30-01-2021 om 14:39

Voormalig Spartak Moskou-voorzitter Andrei Chervichenko heeft zijn bedenkingen bij de mogelijke komst van Quincy Promes. Hij denkt dat de Russische topclub probeert terug te grijpen naar het verleden.

Dat de Oranje-international verdachte is in een steekincident, is ook in Rusland niet onopgemerkt gebleven. "Voor zover ik weet, had Quincy al problemen voordat hij naar Spartak kwam. Daarna werd hij rustiger, maar nu speelt hij weer met messen…", stelt Chervichenko tegenover Championat.

"Maar dat is niet het belangrijkste", gaat de voormalig Spartak-preses verder. "Je moet naar zijn statistieken kijken. Hij scoorde in het verleden vaak, maar nu zo'n één doelpunt per vier wedstrijden. Als je hem dan koopt voor zo'n bedrag en zo'n salaris, ik weet het niet...", doelt hij op het prijskaartje van naar verluidt tussen de tien en vijftien miljoen euro.

"Mensen kopen foto's voor de herinnering, misschien kopen ze Promes ook vanwege de herinnering aan hem", vervolgt Chervichenko over de aanvaller, die eerder zeer succesvol was in Moskou. "Maar ik zie geen logica in deze transfer: het is heel veel geld en hij is bijna 30 jaar. Dit geld kun je beter besteden. Je kunt in Nederland en België spelers vinden die jonger en niet minder zijn dan Promes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws