'Verbeek wilde dat graag kunnen zeggen. Hebben gezegd: dan moet je dat doen'

'Verbeek wilde dat graag kunnen zeggen. Hebben gezegd: dan moet je dat doen'

05-02-2021 15:46
25

PEC Zwolle is op het moment in gesprek met meerdere trainers om te kijken wie de opvolger moet worden van de aan het einde van dit seizoen vertrekkende John Stegeman. Gertjan Verbeek staat op het lijstje, maar PEC heeft ook vier andere kandidaten op het oog.

Dat vertelt technisch manager Mike Willems in gesprek met RTV Oost. "Gertjan is bij Adriaan Visser thuis geweest, dus daar wil ik het ook bij laten. Gertjan wilde dat graag kunnen zeggen als ernaar gevraagd werd. Wij hebben gezegd, dan moet je dat doen. Dan bevestigen wij dat gewoon. Maar de rest gaan we niet aan de grote klok hangen."

Wedden

Meer odds

Of Verbeek daadwerkelijk de nieuwe trainer gaat worden in Zwolle, is nog niet bekend. Willems wil zijn opties goed afwegen voordat er een beslissing gemaakt wordt. "Ik vind Gertjan een interessant profiel hebben", vervolgt hij. "Hij komt uit de regio, hij past graag jeugd in een eerste elftal toe. En ik kende hem helemaal niet. Dus we gaan gewoon met hem in gesprek, want we kennen hem helemaal niet en dat was een goed gesprek."