Trainer van Memphis haalt zijn gram: Ik las dat Koeman een beetje beledigd is

Trainer van Memphis haalt zijn gram: "Ik las dat Koeman een beetje beledigd is"

08-02-2021 12:20
32

Rudi Garcia en Ronald Koeman worden geen vrienden meer. De succesvolle trainer van Olympique Lyon haalt maandag zijn gram bij zijn vakgenoot van FC Barcelona.

Garcia is niet gediend van het feit dat Koeman herhaaldelijk in de media praat over de mogelijke komst van Memphis Depay naar Barcelona. De uithaal van de Barça-trainer naar Angel Di Maria, die onlangs vooruitliep op een Paris Saint-Germain-transfer van Lionel Messi, is dan ook hypocriet, vindt de Lyon-trainer.

"Ik las dat Ronald Koeman een beetje beledigd is dat het bij PSG over Messi gaat in de aanloop naar hun Champions League-ontmoeting", aldus Garcia tegen beIN Sports. "Nou, hij aarzelde in de laatste transferperiode niet om over Memphis Depay te praten. Het heet l'arroseur arrosé."

L'Arroseur arrosé (De besproeier besproeid) is een Franse film van de gebroeders Lumière uit 1895. Het wordt gezien als de eerste komische film. Garcia sprak in 2019, toen Koeman als bondscoach van Oranje een beroep deed op de geblesseerde Memphis, ook al eens zijn ergernis uit over zijn Nederlandse collega.