Mourinho 'beetje verrast' door vraag Bale: 'Dat is de reden waarom hij ontbreekt'

Mourinho 'beetje verrast' door vraag Bale: 'Dat is de reden waarom hij ontbreekt'

11-02-2021 11:36
26

Tottenham Hotspur-José Mourinho is 'een beetje verrast' door Gareth Bale. De teruggekeerde Welshman verklaarde zichzelf aan de vooravond van de FA Cup-thriller tegen Everton (5-4) niet fit genoeg.

Spurs won zondag met 2-0 van West Bromwich Albion en Bale bleef negentig minuten op de bank. Maandag meldde hij zich bij Mourinho. "Ik was een beetje verrast door zijn vraag", aldus de Portugese manager op de persconferentie. "Hij wilde een scan laten maken, want hij voelde zich niet comfortabel."

Bale trainde dinsdag weer mee, verklaart Mourinho. "Maar ik werd geïnformeerd over het besluit dat hij liever met de medische staf aan de slag wilde om het gebied te versterken waar hij zich niet comfortabel voelde. Dat is de reden waarom hij er niet bij was tegen Everton. Ik denk niet dat het een duidelijke blessure is. Ik zou zeggen: hij voelt zich oncomfortabel en omdat hij niet volledig heeft meegetraind, kon hij niet honderd procent zijn."

Vorige maand bleek al dat Mourinho langzaam zijn geduld begint te verliezen met Bale. De van Real Madrid gehuurde aanvaller (31) begon in de laatste twaalf maanden slechts twee keer als basisspeler aan een competitiewedstrijd, één keer bij Real en één keer bij Tottenham.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gareth Bale (@garethbale11)