Olympiakos-coach kon nauwelijks genieten tegen PSV: 'Werd gek en onvoorspelbaar'

Olympiakos-coach kon nauwelijks genieten tegen PSV: 'Werd gek en onvoorspelbaar'

19-02-2021 08:58
33

Olympiakos Piraeus-trainer Pedro Martins rekent zich nog niet rijk na de 4-2 zege op PSV. Volgens de Portugees bewees het knotsgekke verloop in Griekenland wel dat er nog niets beslist is.

"Het was een geweldige wedstrijd voor de kijkers, maar trainers houden niet van dit soort wedstrijden, omdat het vanaf een bepaald punt gek werd en dan wordt het onvoorspelbaar", legt Martins uit op de website van Olympiakos. "Het zou prachtig zijn geweest als het stadion vol zat, want de fans zouden genoten hebben en dat zou erg mooi zijn geweest."

Martins benadrukt echter nogmaals dat hij als trainer grijze haren krijgt van het treffen met PSV. Hij juicht dan ook niet te vroeg. "Ik heb altijd gezegd dat kwalificatie wordt bepaald over twee wedstrijden. We hebben een kleine voorsprong, maar het is nog niet voorbij. In de volgende wedstrijd zullen zeker weer veel goals vallen en we hopen dat de score in ons voordeel uitvalt."

Hoewel Martins pas sinds juli 2018 in dienst is bij de Griekse topclub, is hij nu al de coach met de meeste duels achter zijn naam in de Olympiakos-historie. "Ik ben erg trots en ben blij voor zowel Olympiakos als mezelf. Dit huwelijk verloopt goed. Ik ben erg gelukkig bij Olympiakos. Ik hoop dat deze club zal blijven groeien in Griekenland en in Europa."