Bondscoaches De Boer én Hiddink bekijken Bazoer: 'Ik heb natuurlijk een doel'

Bondscoaches De Boer én Hiddink bekijken Bazoer: 'Ik heb natuurlijk een doel'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 20:37zo 21-02-2021 om 20:37

PSV en Vitesse kregen zondagmiddag hoog bezoek tijdens hun onderlinge competitieduel in het Philips Stadion: met Frank de Boer en Guus Hiddink zaten er twee bondscoaches op de tribune in Eindhoven. De aanwezigheid van de bondscoach van Nederland en Curaçao was met name voor Riechedly Bazoer interessant.

De 24-jarige Utrechter speelde tussen 2015 en 2016 zes wedstrijden voor Oranje, verdween vervolgens uit beeld in Zeist, maar is dit seizoen weer opgebloeid bij Vitesse. Bazoer zou ook nog voor Curaçao kunnen kiezen, maar wil de knoop nog niet doorhakken. "Ik ben natuurlijk wel een paar keer benaderd door Guus Hiddink. Maar ik heb natuurlijk gewoon een doel en ik wil het liefst bij het Nederlands elftal komen", laat hij na de 3-1 nederlaag in Eindhoven weten aan ESPN.

Bazoer wil zichzelf echter niet 'in het Nederlands elftal praten', benadrukt hij. "Ik probeer gewoon elke wedstrijd een hoog niveau te halen. En dan zien we het wel", klinkt het. "Of ik al een datum gesteld heb? Nee, zo ver denk ik niet. Maart? Nee, dat heb ik helemaal niet gezegd. Voor mij niet zo spannend, voor jullie vooral, denk ik", sluit hij af met een lach.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Bazoer ooit terugkeren in Oranje?

(570 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws